За Vape Shop MK

2019 © Vape Shop MK
Интернет продавница за продажба на Електронски Цигари / Вејп Апарати и Е-течности

Назив: ДОИЛ ПРАЕТОРИАН ДООЕЛ Скопје - Подружница - ВЕЈП ШОП Скопје
Адреса : Иван Козаров бр.24 лок. 23-ТЦ Стара Рампа - Скопје
ЕДБ : 4030006586091
ЕМБС : 6090958
Дејност : 47.91 Трговија на мало преку пошта и интернет
Дозволи :
Министерство за животна средина и просторно планирање број : 17012019939 - 17.01.2019
Министерство за здравство, сектор за хемикалии, број УП1 19-7 - 04.03.2019

About Us

Назив: ДОИЛ ПРАЕТОРИАН ДООЕЛ Скопје - Подружница - ВЕЈП ШОП Скопје
Адреса : Иван Козаров бр.24 лок. 23-ТЦ Стара Рампа - Скопје

Contact Us

  • +38975427772
  • info@vapeshop.mk

Facebook

Vapeshop © 2020. UKION SHOPS